Skandinaviska Naturupplevelser: William Lundin skogsutbildningar

En 6 årig oxe i sina bästa år
En 6 årig oxe i sina bästa år

Idag har jag slutat som skogslärare men har startat William Lundin skogsutbildningar med utbildning och examination  för motorsåg och röjsågskörkort. Mitt lilla företag, Skandinaviska Naturupplevelser, startades en gång då det blev uppenbart att det fanns ett intresse att vilja besöka myskoxarna i Norge. Jag började arrangera resor till Dovrefjell med naturintresserade grupper.

 Då jag hela mitt liv arbetat med natur och bott i Norge under ett antal år och där arbetat med myskoxar på heltid blev det ett naturligt inslag med dessa resor.

 

 

canis-lupus4-mindre

Jag vill också gärna delge mina erfarenheter inom olika kunskapsområden till människor som är intresserade. Jag håller en del föredrag inom olika ämnesområden och hjälper Studiefrämjandet med rovdjurs kurser under vintrarna. Då jag slutat som skogslärare på Kvinnerstaskolan så kör jag egna kurser för Röj och motorsågskörkort till hösten. Även grundkurser för motor och röjsåg med skötsel och handhavande samt arbetsteknik.

 

 

 

ryttere_snohettaDen begränsande faktorn är att hitta tid till allt som man vill göra. Under 2020 kan jag bara genomföra de projekt som finns beskrivna på länkarna ovan.

Hälsningar William Lundin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *